از کجا بفهمیم تاچ شکسته یا ال سی دی؟

منتشر شده

تاچ و ال سی دی گوشی و نکاتی در مورد آن ها :

بیشترین مورد تعمیری موبایل ، تعمیر صفحه نمایش شکسته و ترک خورده است .

هنگامی که صفحه موبایل می شکند یا در آن ترکی ایجاد می شود ممکن است متوجه نشوید که واقعا کدام قطعه از تاچ و ال سی دی یا نمایشگر گوشی تان شکسته است و نیاز به تعویض دارد .

علاوه بر این مورد، ممکن است بسیاری از افراد تفاوت میان ال سی دی ، گلس یا صفحه شیشه ای ، تاچ اسکرین یا دیجیتایزر را ندانند .

بدین ترتیب اولین چیزی که باید بدانید ساختار ال سی دی نمایشگر گوشی است .

 

از کجا بفهمیم تاچ شکسته یا ال سی دی ؟

۱) گلس تاچ ال سی دی

هنگامی که تنها شیشه یا گلس تاچ و ال سی دی گوشی همراه شما آسیب ببیند ، روی تاچ و  عملکرد صفحه نمایش گوشی تاثیری نخواهد داشت ، مگر در برخی مورد روی چند نقطه ای که گوشی ترک خورده است .

لحظه ای که گوشی از دستتان به زمین می افتد و ترک می خورد شکستن گلس آن نسبت به اتفاق های دیگر ، خوشبینانه است که تعویضش کم هزینه خواهد بود .

۲)شکستن تاچ گوشی موبایل

تاچ اسکرین ، لایه شفافی از پلاستیک است که سیگنال لمس هارا می فهمد و آن را به واحد پردازشگر انتقال می دهد .

زمانی که تاچ گوشی شما بشکند ، عملکرد لمسی گوشی دیگر کار نمی کند اما هنوز هم می توانید ببینید چه چیزی روی صفحه نمایش اتفاق می افتد و نمایشگر گوشی معمولا نرمال کار خواهد کرد .

۳) شکستن ال سی دی گوشی

مواقعی که ال سی دی گوشی می شکند پنل صفحه نمایش دارای لکه های تیره یا ترک های تار عنکبوتی یا هر دو خواهد بود و امکان دارد چیزی روی صفحه نمایش خود نبینید .

اگر صفحه نمایش گوشی خطوطی داخل موبایل داشته باشد و یا شکلی شبیهه ریختن جوهر دارد بنابراین به احتمال قوی ال سی دی آن شکسته است .
بسیاری از کاربران وجود جوهر را درون صفحه نمایش گوشی خود مشاهده کرده اند .
وضعیت دیگری نیز وجود دارد؛ شما هنوز می‌توانید تصاویر را با یک ال سی‌دی خراب مشاهده کنید اما صفحه آن بسیار تاریک است.

از آن‌جایی که ال سی‌دی زیر گلس و تاچ قرار گرفته اگر افتادن گوشی‌تان منجر به شکستن و خراب شدن ال سی‌دی و یا شاید خراب شدن هم گلس و هم تاچ شود در هر حالت از آن جایی که ال سی دی شکسته است باید کل قطعات تاچ و ال سی دی تعوض شود.

 

۴) تغییر رنگ تاچ ال‌سی‌دی:

در برخی از گوشی‌های موبایل ممکن است به دلیل ضربه خوردن یا تحت فشار بودن گوشی، با تغییر رنگ روبرو شوید. مثلا بارها دیده شده است که بعد از شکستگی گلس گوشی موبایل، برخی از قسمت‌های ال‌سی‌دی سیاه شود یا در مواردی به رنگ بنفش در بیاید. معمولا به دلیل ضربه وارد شده گاز موجود در تاچ ال‌سی‌دی به بیرون نشت پیدا می‌کند و این موضوع باعث می‌شود کم‌کم این گاز کل صفحه را فرا بگیرد و در نهایت طی چندساعت تا حداکثر چند روز کل تاچ ال‌سی‌دی شما بنفش و یا سیاه شود. اگر با چنین موردی روبرو شدید متاسفانه باید تاچ ال‌سی‌دی خود را به طور کامل تعویض کنید. البته تغییر رنگ فقط به این موارد خلاصه نمی‌شود.

در برخی از گوشی‌های موبایل به دلیل استفاده زیاد کاربر یا قرار گرفتن در گرمای بالا ممکن است تاچ ال‌سی‌دی شما به رنگ زرد در بیاید و این موضوع کیفیت تاچ ال‌سی‌دی را پایین میاورد.

به هر حال اگر دچار مشکل در تاچ یا ال سی دی گوشی شدید می‌توانید از مرجع معتبری چون امداد موبایل قطعه مورد نیازتان را تهیه کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code