مقاله ترمیم سازه های ساحلی با صفحات FRP

منتشر شده

مقاله-ترمیم-سازه-های-ساحلی-با-صفحات-frp

مقاله ترمیم سازه های ساحلی با صفحات FRP

فرمت فایل دانلودی: .doc
فرمت فایل اصلی:
تعداد صفحات: ۱۳
حجم فایل: ۱۸۶۲
قیمت: ۱۵۰۰۰ تومان

بخشی از متن:
خوردگي قطعات فولادي در سازه هاي مجاور آب و نيز خوردگي ميلگردهاي فولادي در سازه هاي بتن آرمه اي كه در معرض محيط هاي خورندة كلرو ري و كربناتي قرار دارند،یك مسالة بسيار اساسي تلقي مي شود.

در محيط هاي دريايي و مرطوب وقتي كه يك سازة بتن آرمة معمولي به صورت دراز مدت در معرض عناصر خورنده نظير نمك ها، اسيد ها و كلرورها قرار گيرد، ميلگردها به دليل آسيب ديدگي و خوردگي ، قسمتي از ظرفيت خود را از دست خواهند داد .
به علاوه فولادهاي زنگ زده بر پوستة بيروني بتن فشار مي آورد كه به خرد شدن و ريختن آن منتهي مي شود.به همين دليل سعي شده كه تدابير ويژه جهت جلوگيري از خوردگي قطعات فولادي الحاقي به سازه و نيز فولاد در بتن مسلحتوسعه داده شده و مورد استفاده قرارگرفته است .
كه از بين آنها مي توان به وشش اپوكسي بر قطعات فولادي و ميلگردها، تزريق پليمر به سطوح بتني و حفاظت كاتديك ميلگردهااشاره نمود . از مهمترین دلایل استفاده از کامپوزیت ها در صنعت ساختمان مقاومت بالای آنها در برابر خوردگی ٬ استحکام و مزایای است نسبت به دیگر مصالح جایگزین دارا می باشد.
دراین مقاله سعی گردیده است مزایا پوشش های کامپوزیتی و کارکرد آن را به عنوان یک راهکار جدید و مناسب در ساخت سازه های ساحلی و دریایی بالاخص تقویت پل های ساحلی که در مجاورت آب قرار دارند و تا کنون به وسیله بتن ٬ فولاد و چوب ساخته و تقویت می شدند مطزح گردد.
بسیاری ازاعضا بتن مسلح به دلیل نقائص طراحی یا اجرا ،مقاومت کافی را در برابر بارهای وارده برخوردارنیستند و با استفاده از ورق های FRP سعی در رفع این نقیصه داریم.
هدف از این تحقیق بررسی عملکرد اجزای تقویت شده بتنی با ورقهای پلیمری مرکب تحت بارهای استاتیکی و تکراری است و به این نتیجه می رسیم که استفاده از ورق های FRP  موجب افزایش ظرفیت خمشی، سختی تیرها، کاهش ترکها ،میزان بازشدگی آنها و تمرکز خرابی در محل پارگی ورقها می باشد .

 

دانلود فایلپرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code